В новините
 
04.08.2009 18:12   Новината е видяна 4552 пъти
PROPELLERHEADS с диджей сет на „SPIRIT OF BURGAS”

Ако си падате по електро брейкбийт, британският майстор на тази свежа вълна в съвременната електроника Уил Уайт (Propellerheads DJ Set) със сигурност е вашият човек!
Във втората вечер 15 август на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT OF BURGAS/ той ще излезе на главната сцена непосредствено след хедлайнерите Fun Lovin` Criminals.
Син на барабанист, Уил Уайт хваща за първи път палки в ръцете си на 5-годишна възраст. Оттогава никога не се е разделял с тях. Докато растял и пробвал уменията си на барабанист в различни банди, прозрял същинското значение на думичката „фънк”. А към средата на 90-те осъзнал, че не е нужно да пълниш сцената с много хора с различни инструменти, защото работата на четирима всъщност може да се върши от двама, благодарение на новото поколение инструменти-машини-за-звуци. Днес Уил е навъртял хиляди километри околосветски обиколки, заради интереса към неговите диджей сетове. След всяка една изява в клуб или на голямо музикално събитие, каквото е “Spirit of Burgas”, британският електро брейк-бийтър се прибира у дома и се съсредоточава върху правене на музика и ремиксиране. Засега опитът му е най-вече в музиката за филми и телевизия, но скоро се очаква да извади от студиото си дебютен авторски албум.




Ключови думи: Ако си падате по електро брейкбийт, британският майстор на тази свежа вълна в съвременната електроника Уил Уайт (Propellerheads DJ Set) със сигурност е вашият човек! Във втората вечер 15 август на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT OF BURGAS/ той ще излезе на главната сцена непосредствено след хедлайнерите Fun Lovin` Criminals. Син на барабанист, Уил Уайт хваща за първи път палки в ръцете си на 5-годишна възраст. Оттогава никога не се е разделял с тях. Докато растял и пробвал уменията си на барабанист в различни банди, прозрял същинското значение на думичката „фънк”. А към средата на 90-те осъзнал, че не е нужно да пълниш сцената с много хора с различни инструменти, защото работата на четирима всъщност може да се върши от двама, благодарение на новото поколение инструменти-машини-за-звуци. Днес Уил е навъртял хиляди километри околосветски обиколки, заради интереса към неговите диджей сетове. След всяка една изява в клуб или на голямо музикално събитие, каквото е “Spirit of Burgas”, британският електро брейк-бийтър се прибира у дома и се съсредоточава върху правене на музика и ремиксиране. Засега опитът му е най-вече в музиката за филми и телевизия, но скоро се очаква да извади от студиото си дебютен авторски албум.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |