В новините
 
07.08.2009 11:55   Новината е видяна 5252 пъти
Нека трескавата подготовка за Spirit of Burgas, започне..... СЕГА!

Бургас - 6 Август 2009 година. Конферентната зала на община Бургас. Журналисти от национални и регионални медиите се събират за да отразят конференцията на екипът, който организира фестивала Spirit of Burgas.

Хиляди фенове трескаво се подготвят да посетят това събитие не само като фенове на музиката, но и като доброволци, готови да участват в това трите дни на фестивала да бъдат едно от най-запомнящите се изживявания за 2009 година. Несъмнено, всички помнин този фестивал с емоциите, които той ни предостави за изминалата 2008 година.

Разбираме, че тази година промените в организационен аспект са много. Изготвен е изцяло нов план на мястото, където ще се състои концерта, като изграждането на сцените, къмпингите и другите постройки ще започне от 10ти Август, поради доста по-големият интерес. 

Промените са следните:
1. Къмпинг
В най-южната част до пристанище Бургас ще се намира къмпинг, в който ще отсядат посетителите на фестивала. В самият къмпинг ще има специална "забавлителна" част, нещо като DJ пулт, на който от обяд до късно през нощта, най-известните български DJ-и ще миксират за доброто настроение на феновете.

2. Главна сцена
Специфичното за нея е, че за разлика от предходната, тази година тя ще бъде изградена в посока "юг", и изтеглена на север, което буквално означава, че ще бъде насочена към морето.

3. Денс арена
Поради интензивността на концертите тази година, самостоятелна Денс арена тази година няма да има. Затова пък, след приключване на концертите на главната сцена, главната сцена ще се превръща в денс арена.

4. Jack Daniels сцена
Ооооо Джако джако...  :) Тази година това ще е място, което по думите на организаторите ще се развие много, благодарение на това, че на нея ще присъстват групи от най-различни страни, между които групи от Гърция, Сърбия, Австралия, Словения и Англия.

Интересното, е че групата от Словения се спонсорира от басиста на Faith No More.

5. Латино сцена
Ако сте фенове на латино музиката, страстните танци в латино ритми или имате поне най-малко разберете защо много хора харесват именно този род музика, ВИЕ сте идеалният посетител за тази сцена.
Организаторите на фестивала Spirit of Burgas тази година са предвидили СПЕЦИАЛЕН паркет, на който дори и на най-лошите танцьори да им е лесно да танцуват, наред с многобройните артисти, които ще бъдат представени на тази сцена.

Много хубаво е, че тази година ще има много и разнообразни стилове музика - Хард кор, Хип хоп и Реге, както и - забележете - Balkan Beats Night - артисти с БГ и балкански ритми ииии за цвят: оркестър Карандила.

За сигурността на фестивала ще се погрижи Мариан Ангелов - ако имате някакви проблеми, като искрено се надяваме да не ви се наложи, това е Вашият човек.

Затворени улици няма да има, но ще има СПЕЦИАЛЕН ПРОПУСКВАТЕЛЕН РЕЖИМ.
Подходите за фестивала ще са два:
* от страна на пристанище Бургас към улица Батенберг - тук ще има специален режим на достъп като в този район ще бъдат допускани живущи в района на фестивала, както и гости на фестивала.

* от страна на продължението на улица Цар Симеон 1 - същите ограничения за достъп ще са налице като при първия подход.

Ще има обозначено частично ограничение на плажа с опънати ленти.
136 човека частна охрана, жандармерия, служители от ДОТИ, полицаи, пожарна, спасители на плажа и 2 линейки ще се грижат денонощно за обезопасяването на фестивала.

Паркинг
Осигурени са 3 броя паркинги + 1 резервен.
Големия паркинг на пристанище Бургас, паркинга на Спортни имоти, паркинга на Старата фрегата, паркинга на хотел Приморец и при необходимост ще бъде отворен резервен паркинг по ул. Батенберг.

Чистота
За чистотата отговаря господин Павлин Михов. Тук имаме много цифри за контейнери, кошове за боклук и т.н. Това са все неща, за които сме сигурни, че господин Михов се е погрижил да стигнат. Разбрахме, че ще се дезинфекцира против комари и разни други гадини на 10, 11 и 13 Август.

За най-малките
Много е важно - ако вие сте на възраст ПОД 18 години, за да бъдете допуснат на фестивала след 22 часа е изключително важно да знаете, че ако решите да влизате на фестивала в 19:00h и да останете след 22 часа ВАШИЯТ ПРИДРУЖИТЕЛ, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да влезе с Вас още в 19:00часа.
Имайте предвид, че посетителите под 18 години ще бъдат със специални гривни, с които ще бъдат разпознавани с цел да не им се сервира алкохол.

Входовете на фестивала ще бъдат отворени в 19:00 вечерта.




Ключови думи: Бургас, фестивала, фенове, музиката, пристанище, посетителите, Денс, концертите, главната, групи, Словения, латино, ритми, имате, много, специален, страна, улица, достъп, плажа, паркинг, важно, часа, Spirit of burgas, Faith no more,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |