В новините
 
09.08.2009 08:40   Новината е видяна 5622 пъти
Момиче на Азис спечели състезание за красива фигура

Деси Бекирска от балет M Dance спечели първо място в конкурса Optimum Figure, който се проведе за трета поредна година от фирма Power&Beauty, вносител на спортни хранителни добавки у нас. Optimum Figure е едно от най-популярните състезания в страната сред занимаващите се със спорт с цел поддържане на здраво, силно и красиво тяло. Тазгодишното издание протече изцяло онлайн в рамките на популярната социална мрежа FACEBOOK. Претендентите в конкурса са били оценявани от българските потребители на FACEBOOK според съвкупност от критерии - мускулатура, естетика, баланс, красота, излъчване, тонус, стил, генетика и хармония. Според Момчил Милев, управител на Power&Beauty, който връчи наградите на отличените, в конкурса побеждават хора, чиито визия и фигура се възприемат като модерни и като модел за подражание.  

Деси Бекирска е на 25 години, завършила е „Предучилищна педагогика с английски език” в Софийския университет и вече шест години е част от танцовата формация, придобила популярност като балета на „Вечерното шоу на Азис”. От две години Деси се занимава усилено с фитнес и твърди, че пътят към красива фигура е комбинация от воля, постоянство, много труд и последователност.




Ключови думи: Деси Бекирска, балет, състезания, FACEBOOK,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |