В новините
 
13.08.2009 06:44   Новината е видяна 4401 пъти
Мениджърът и няколко футболисти на „акулите” с приза най-добри на първия кръг

Петима  футболисти на „акулите” са номинирани за най-добри в първия кръг, а мениджърът Красимир Балъков, печели приза за треньор  на старта на първенството. Тази констатация се налага от публикациите в днешните спортни медии в България, които следят под лупа първенството на „А” групата ни.

На пресконференцията след първия двубой наставникът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков не спести похвали за своите футболисти, които повече от 50 минути играха с човек по-малко, но успяха да съхранят крехката си преднина от един гол, пред евроучастника „Черно море”. Играчите на бургаския тим показаха освен своите високи футболни стойности, така също и воля за победа, дух и мъжество и издържаха на натиска на гостите, които положиха всички усилия, за да предотвратят негативната за тях развръзка. Сред номинираните футболисти са голмайсторите Ектор Гонзалес и Мишел Платини, както и Марсио Нуньо, Траян Дянков и Адриан Фернандес.

„Тема спорт” определя за треньор на кръга  наставникът на „акулите” Красимир Балъков, който успя да мотивира своите футболисти не само да се борят за победата при създалото се числено неравенство, но и да извърши точните смени и да построи отбора си така, че подстъпите към вратата на Паскал Борел да останат заключени за противниковите нападатели.

Днес  сутринта петима футболисти на „Черноморец” тренираха на стадион „Лазур”  преди основният състав да се събере за първо занимание през седмицата. Това бяха Георги Божилов, Георги Чиликов, Пламен Крумов, Георги Терзиев и Пламен Колев. Последните двама взеха участие в мача на дубльорите между „Черно море” и „Черноморец”. 
 
За  следващия кръг от шампионата срещу  тима на „Локомотив” Пловдив, от групата ще отсъства наказаният за една среща Нилтон. Все още старши - треньорът Красимир Балъков не може да разчита и на капитана Пламен Крумов, но всички останали футболисти ще бъдат на разположение на наставника.  





Ключови думи: футболисти, акулите, Красимир Балъков, треньор, Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |