В новините
 
25.08.2009 20:55   Новината е видяна 6222 пъти
Витомир Саръиванов ще води „Цената на истината”

След продължителен  кастинг Нова телевизия и продуцентите от Old School избраха за водещ на „Цената на истината” Витомир Саръиванов. Сред кандидатурите имаше и други на утвърдени лица от екрана, но профилът на Саръиванов най-точно отговаря на изискванията на формата. 

Ролята на водещия ще бъде роля на защитник и съветник на изправилите се пред полиграфа. Той трябва да е добър психолог и адекватно да наставлява участниците, които ще могат по всяко време да разчитат на неговата помощ и съвети в предаването. Задачата му е да се опитва да им помага в сложния път на играта и в преодоляването на препятствията. От огромно значение е контактът между него и участника, който трябва да се чувства комфортно по време на разговора. Поведението на водещия трябва да е различно от това на следовател, прокурор и съдник. Продуцентите на „Цената на истината” залагат не на агресивното, а на интелигентното, меко и дипломатично водене. 

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да отговаря честно с „да” и „не” на въпросите в новата игра, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg 

Витомир Саръиванов е роден на 14 април 1971 г. Първият му сблъсък с телевизията е през 1976 година, когато участва в детския сериал Мери Попинс. Сред ролите му в различни телевизионни и кино продукции най-значима е тази в суперпродукцията на киностудия Бояна - Константин Философ, където Вито играе ролята на малкия Константин. През 1994 година той започва работа като спортен коментатор и водещ в БНТ, известно време е основно лице на българския клон на Eurosport, където коментира футбол, фигурно пързаляне, хокей на лед.

Саръиванов  е продуцирал предаванията "Сделка или не" и „Стани богат” по Нова телевизия. Бил е главен редактор на „Хванати в изневяра” по Диема, „Животът на другите” по БНТ и на Music Idol 3 по bTV. Не за първи път път ще влезе в апмлоато на водещ. Преди две години той заминава за остров Ютакан, откъдето води реалити шоуто “Островът на изкушението”. Интересен е фактът, че водещият на американския формат „The moment of truth” (“Моментът на истината”) – Марк Уолбърг, също е бил водещ преди това на “Temptation island” („Островът на изкушението”). 




Ключови думи: Нова телевизия, водещ, Цената на истината, Саръиванов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |