В новините
 
01.09.2009 08:35   Новината е видяна 5715 пъти
20% намаление на всички стоки* по случай петия си рожден ден подарява Практикер на своите клиенти

На 17 септември 2009 г. веригата Практикер отбелязва 5 години присъствие на българския пазар. След откриването на девет хипермаркета на територията на страната за по-малко от четири години, Практикер продължава да държи лидерски позиции в сектора „Направи си сам”.

По повод  своя пети рожден ден една от най-успешните вериги за строителни материали у нас реши да подари на своите клиенти една пета отстъпка от цената на всички стоки в магазините на Практикер. 

„До момента  не е имало подобно намаление  на абсолютно всички артикули в нито един от нашите хипермаркети, нито в тези на нашите конкуренти. Дълго време планирахме да изненадаме своите посетители и решихме, че след като ставаме на 5 години, ще подарим 1/5 от цената на всяка една стока в деветте ни магазина.”, каза новият Генерален директор на Практиер Мартин Клебш и добави, че до края на месец септември клиентите могат да очакват още приятни изненади.

Празничните цени на Практикер ще са актуални във  всички девет обекта на веригата от 8.30 сутринта на 31 август до 21.00 ч. на 9 септември. 

„Това е една отлична възможност нашите клиенти да осъществят своите идеи за домашен уют на най-ниските цени през месец септември. Нашата цел продължава да бъде да убедим своите клиенти, че ремонтните дейности могат да бъдат лесна и приятна дейност на ниска цена и високо качество.”, заяви по повод стартиращото намаление господин Клебш. В Практикер посетителите на магазините могат да направят своя избор за дома сред изобилие от над 50 000 артикула, множество услуги за улеснение на клиента, съвети и демонстрации на живо. 

Практикер е  познат на своите клиенти като компетентен, атрактивен и надежден партньор в  следните области: Строителство; Бои, Домакински и декоративни стоки за дома; Инструменти  „Направи си сам“ и автомобилни  аксесоари; Санитарен фаянс; Електротехника и електроника; Градински, къмпинг и сезонни стоки; Дървен материал и мебели. 
 

* Намалението не важи за закупени стоки, които вече са намалени или се предлагат на промоционални цени.




Ключови думи: Практикер, клиенти, цена, стоки, магазини, намаление,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |