В новините
 
08.09.2009 09:56   Новината е видяна 6279 пъти
официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас

С  официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас - Главен инспектор Милен Димитров стартира обичайната «голяма» оперативка при Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Пред присъстващите зам. кметове, териториални директори и кметове на съставни селища, директори на дирекции, началници на отдели и представители на фирмите, с които Община Бургас е в партньорски взаимоотношения - «Титан», «Бургас бус», «Бургаски пазари», «Бургас цвет» и др., главен инспектор Милен Димитров оповести вижданията си за по-голяма ефективност в борбата с битовите престъпления и организираната престъпност. Подчертано бе желанието му по подадените от гражданите жалби и сигнали да има обратна връзка, като се следи процеса на отработването им и се дава обратна информация на жалбоподателите. Изрично бе упомената важността за изграждането на механизъм за взаимодействие с местната власт и кметовете в по-малките населени места, за да знаят те на кого да се обадят в тежък момент, когато имат необходимост. Желанието на Областния полицейски директор е да се върне усещането в хората, че полицията е в услуга на обществото, а не е репресивен апарат.

      Официалното представяне бе предшествано от неформална среща с Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов, на която бе изразена категоричната готовност местната власт да подкрепи полицейските служители при изпълнение на служебните им ангажименти. Обсъдени бяха най-наболелите проблеми на Бургаска община, касаещи както полицията, така и местната власт, като се набелязаха конкретни мерки, по които да стартират съвместни дейности.

      В работен дух бе и посещението при Областния управител на Бургаска област - г-н Константин Гребенаров, с когото също се проведоха разговори, касаещи преките и най-належащи полицейски действия, свързани с проверка финансирането на международни проекти, изпълнявани на местна територия, екипния принцип на работа между МВР и ДАНС, добрата кооординация с прокурорите от различните звена, както и повишаване на доверието в служителите на реда. Г-н Гребенаров изрази безрезервната си подкрепа към действията на Директорът на ОДМВР -Бургас - Милен Димитров, като се ангажира и лично да съдейства при решаването на важни за Бургаски регион проблеми - напр. пътния трафик. 





Ключови думи: Бургас, инспектор, Милен Димитров, Община Бургас, местна власт, полицейски, Бургаска,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |