В новините
 
10.09.2009 18:13   Новината е видяна 5983 пъти
ГАЛЕНА И ГАЛИН ЗА ПРЪВ ПЪТ ЗАЕДНО В „ГОРЕЩО”

Тази събота, 12 септември 2009 година от 22:00 часа за първото издание от новия шести сезон на телевизионния таблоид „Горещо” водещата Венета Райкова-Георгиева гостува в Арбанаси на една от най-горещите светски двойки – Галена и Галин. В първото си съвместно телевизионно интервю двама разказват историята на връзката си и споделят как са преживели тежките моменти след раждането на сина им Стефан, когато бебето прекарва месец в кувьоз. 


„Трагедията за мен лично и  за Галин беше, че гледаме детето си в кувьоз, че е малко и безпомощно и че не можем по никакъв начин да му помогнем... Да знаеш, че това е твоето дете и да не можеш да го гушнеш, да го прегърнеш, да го усетиш, да усети майка си... Толкова време си го чакал!... Плачехме си всеки път!” - споделя през сълзи фолк дивата в първата си телевизионна изява след раждането и разказва за критичните моменти и проблеми след преждевременната поява на наследника им. 


„Първи  аз го видях и направо  всичко ми се обърна!” – спомня си Галин първата среща със сина си. След операцията фолк дивата не може да става, затова той снима малкия Стефан с телефона си и така Галена за пръв вижда път детето си. Следват дълги седмици, в които двойката се радва на новината за всеки наддаен грам тегло на малкия...


„Аз наистина избягвам прожекторите и ако трябва да бъдем точни, това е първото мое телевизионно интервю!” – споделя Галин и признава, че нито е търсил контакт със Слави Трифонов по повод скечовете в предаването му, нито има намерение да го съди. Двамата отричат публикуваните в някои издания снимки да са на малкия Стефан.

На Галена или на Галин прилича малкият Стефан и защо в един момент Галин заплашва, че ще го кръсти Винету? Защо Галин остава до Галена след нашумелия еротичен клип и кога двамата планират сватба? И още – цялата история на Галин и Галена, разказана в първо лице от самите тях.
 


  „Горещо”, събота, 12 септември 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.

Ключови думи: Галена, фолк,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |