В новините
 
17.09.2009 19:28   Новината е видяна 4419 пъти
Stella Artois Световен шампионат по наливане на бира

Финалът на състезанието за най-добър барман ще се състои в Ню Йорк на 29 октомври
В десетки малки и големи градове по целия свят започна 13-ия световен шампионат по наливане и сервиране на бира, организиран ежегодно от Stella Artois®. Рекорден брой бармани от повече от 32 страни ще се състезават в тазгодишния шампионат. Те ще се борят да покажат майсторство в доказалия се във времето ритуал за наливане на бира, който се състои от 9 стъпки и гарантира перфектния вкус на белгийска бира № 1 Stella Artois®. Финалът на състезанието ще се състои в Ню Йорк в една от най-прочутите сгради на „5-то авеню” – Ню-йоркската обществена библиотека.
Победитерят не само ще грабне престижната титла „Шампион на Stella Artois® по наливане на бира”, но и ще спечели най-приятната работа в света – в рамките на 3 месеца той ще обиколи повече от 20 държави, за да представи тънкостите в наливането и сервирането на Stella Artois. Победителят ще бъде посланик на марката и ще сподели своята страст и отдаденост на 7-вековния ритуал за наливане на бира.
България  също ще изпрати свой представител на световния шампионат в Ню Йорк. Той ще бъде избран по време на Българския шампионат, който ще се проведе в края на септември и ще включва най-добрите бармани от заведенията, които са част от клуба за съвършенство на Stella Artois® „Златен Стандарт”.
Денка Кукова,  бранд мениджър на Stella Artois® за България, коментира: “Ритуалът на Stella Artois®, състоящ се от 9 стъпки за перфектно наливане и сервиране на бира, олицетворява мотото на марката „В терсене на съвършенството” и е гаранция, че Stella Artois® се сервира в най-добрите барове по света със същата грижа, внимание и майсторство, както това е ставало през над 600-годишната история на марката”.
Вече 12 години Световният шампионат по наливане и сервиране на бира продължава да се развива и да увеличава успеха и влиянието си. Тази година Ню-йоркският моден дизайнер Тим Хамилтън - победител в състезанието Swarovski CFDA за дизайн на мъжка мода, ще създаде уникална статуетка, която символизира идеите на шампионата и която победителят ще получи като награда. Страстта на Хамилтън към съвършенството в неговата работа като дизайнер отразява и ценностите на марката Stella Artois®. Хамилтън ще създаде и лимитирана серия от чаши - характерния бокал на Stella Artois, който е символ на марката и е неделима част от перфектното преживяване със Stella Artois. 
За първи  път в историята на конкурса и обикновени хора ще могат да се включат в шампионата чрез участие в играта “My Quest.” Това е новаторско дигитално приложение, което ще бъде достъпно през уебсайта на Шампионата по наливане и сервиране на бира и ще даде възможност на познавачите да споделят своите лични моменти на съвършенство, като качат свои фотографии, показващи перфектното изживяване в няколко отделни категории - дизайн, спорт, филми и т.н. Петима късметлии ще бъдат избрани и ще се включат във финала на щампионата в Ню Йорк, където ще се състезават с най-добрите бармани в света.




Ключови думи: Финал, състезание, шампионат, бира, artois, бармани,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |