В новините
 
24.09.2009 10:07   Новината е видяна 4428 пъти
Спипани за кражби в Несебър и Поморие
На 23.09.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са установили извършителя на кражбата на осем водомери, две ударно-пробивни машини, ъглошлайф, ел. дрелка и голяма машина за рязане на теракот и фаянс от новострояща се сграда в к-с «Черно море» в Несебър, осъществена на 18.09.т.г. - това е : криминално проявения Г.Р., 47 годишен от с. Тополица. Вещите - обект на престъплението са иззети от извършителя. Работата по случая продължава.

      На 22.09.т.г. около 00.30 ч. служители на Зонално жандармерийско управление - Бургас са заловили по време на извършване на кражба на 476 кг. грозде от лозов масив, разположен в землището на с. Лъка, четирима мъже и едно непълнолетно лице, придвижващи се с две каруци - това са : 25 год. И.Р., 31 год. Ж.У., 26 год. М.И., 21 год. К.Ч. и 16 годишен непълнолетен младеж, всички от с. Рудник. По случая е образувана проверка от служители на Районно управление на МВР Поморие.




Ключови думи: служители, Районно управление,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |