В новините
 
05.10.2009 07:02   Новината е видяна 6166 пъти
Правителството иска да смачка БСП е заявил Сергей Станишев В Бургас

„БСП се нуждае от сериозно обновление във всички аспекти на своето съществуване в България, предвид агресивното отношение на сегашното правителство, което желае да смачка нашата партия". Това каза в Бургас лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Сегашното правителство желае да смачка БСП чрез една координирана политическа кампания, която да дискредитира партията по две направления - морал и компетентност". Така мотивира в Бургас желанието за категорични промени в БСП, след предстоящия конгрес на партията, бившият премиер Сергей Станишев. Според него червената партия трябва да преодолее този момент, със силни екипи, желаещи да влязат в противопоставяне с неверни обвинения с лъжи. Станишев изрази очакванията си след предстоящия конгрес на партията, БСП да оформи политика на една силна опозиция.

„Надявам се на сериозни дебати, по време на които да направим една, обективна, градивна и точна оценка за дейността си и да се признаят грешките", каза още лидерът на партията. Според него БСП се нуждае от сериозно обновление и промяна като политическа организация, по отношение на дейността й, състоянието на структурата, вътрешнопартийната комуникация и по отношение на медийната и младежката политика.

Като бивш премиер Сергей Станишев коментира предстоящото вдигане на акциза на тютюневите изделия като грешка, която в настоящата ситуация ще доубие „Булгартабак Холдинг".

„Коалиция за България" се противопоставя и на намаляването с два пункта на осигурителната тежест, ако се запази досегашното ниво, тогава ние смятаме, че има реални възможности да се увеличи и минималната работна заплата", каза още Станишев.

В областта лидерът на БСП се срещна с кандидата за кмет на партията в руенското село Люляково, а по-късно със симпатизанти и местни членове на ръководството.




Ключови думи: Бургас, политическа партия, БСП, конгрес, Станишев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |