В новините
 
07.10.2009 13:21   Новината е видяна 4276 пъти
„Черноморец - Бургас” претърпя първо поражение в „А” юношеска група

След 5 поредни победи „Черноморец - Бургас” претърпя първо поражение в „А” юношеска група с 1:4 срещу гостуващия „Литекс” в 7-мия кръг. Ловчанлии демонстрираха по-добра игра и напълно заслужено се поздравиха с успеха. В редиците на домакините пролича умора от насъбралите се много мачове на момчетата от набор-93, мнозина от които защитават честта на клуба и в първенството на дублиращата група, и в зоната при юношите старша възраст.


     Първото полувреме на мача в сряда преди обед на стадион „Лазур” премина равностойно. И двата отбора имаха по няколко добри голови възможности, но шансът се усмихна на гостите. В самия край на полувремето Симеон Славчев откри с глава след центриране от корнер. След почивката гостите предрешиха изхода в своя полза само за две минути. Антонио Гайдарски наказа грешка на Петър Патев и удвои в 51-вата минута, а в следващата атака Добрин Петров направи аванса на „Литекс” класически. Ловчанлии вкараха и четвърти гол отново чрез Гайдарски, а автор на почетното попадение за младите „акули” стана Живко Петков четвърт час преди края.


     Въпреки поражението, възпитаниците на треньорския  тандем Антон Спасов - Мирослав Косев остават в челните позиции на класирането с 15 точки и в събота гостуват на „Славия” в 8-мия кръг от първенството на „А” юношеска група.

 





Ключови думи: юношеска, Литекс, футбол. Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |