В новините
 
09.10.2009 06:56   Новината е видяна 4852 пъти
Футболистите на „Черноморец – Бургас” направиха първа тренировка за седмицата

Играчите  тренираха на отлично подготвения  терен на стадион „Черноморец”, водени от своя наставник Красимир Балъков и кондиционния треньор  Трендафил Терзийски. 

      В началото футболистите направиха продължително  бягане, водени от Балъков. В групата на състезателите бяха и лекуващите травми Енис Хайри и Хектор Гонзалес, които показаха, че проблемите при тях са пред разрешаване. След беговата подготовка Хайри и Гонзалес продължиха тренировката си отделно със специфични упражнения. 

      Утре  сутринта отборът на „Черноморец – Бургас” ще пътува до Велико Търново, където ще върне визитата  на домакините от „Етър” за приятелска контролна срещу. Двубоят ще се играе на стадион „Ивайло” от 16.00 часа. 

     В мача няма да вземат участие Костадин Дяков и Александър Стоймирович, които са в Гелзенкирхен и утре ще участват в контролата на „Шалке 04” срещу швейцарския Йънг Бойс в Берн. На следващия ден двамата футболисти, които според сайта на немския тим са оставили много добри впечатления у Феликс Магат, ще участват и в контролата с „Шафхаузен”. В групата няма да бъде и младежкият национал Мартин Тошев, който се готви за Европейска квалификация. Мача ще пропуснат и лекуващите травми Николай Кръстев, Хектор Гонзалес и Енис Хайри.

      Преди заминаването за Велико Търново в късния следобед днес „акулите” ще тренират отново на стадион „Черноморец”.   




Ключови думи: стадион, травми,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |