В новините
 
09.10.2009 13:47   Новината е видяна 4885 пъти
Фонд „Земеделие” с нов устройствен правилник

В понеделник (12. октомври) работна група  с участието на синдикатите и  ръководството на Държавен фонд „Земеделие”  ще обсъдят новия Устройствен  правилник на Фонда, преди да бъде внесен в МС на 14. октомври. Това стана ясно след среща на вицепрезидента на КНСБ Валентин Никифоров и изпълнителния секретар на КНСБ по КТД Николай Недев с новия изпълнителен директор на Фонда Калина Илиева и нейния екип. В срещата участваха и председателят на Федерация на независимите синдикати от земеделието – КНСБ Светла Василева и председателят на Синдикалната организация на КНСБ във Фонда Радослав Димитров.

     Радослав  Димитров и Калина Илиева подчертаха необходимостта от утвърждаване на социален диалог между Синдикалната организация и ръководството на Фонда и активизиране на мерките за подобряване на работната среда и мотивацията на служителите на Фонд „Земеделие”.

     Непосредствено  след приключване на работата по Устройствения правилник, ще започнат преговорите за подписване на Колективен трудов договор, който да защитава правата на служителите във Фонда, не само в условия на криза, но и при стабилна икономика.




Ключови думи: ръководството, Фонд, КНСБ, синдикална организация,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |