В новините
 
17.10.2009 07:01   Новината е видяна 5067 пъти
Пламен Крумов се завърна с победен гол за „Черноморец”

След 7-месечно отсъствие от терените заради контузия щатният капитан  на „Черноморец-Бургас” Пламен Крумов се завърна в игра по най-добрия начин. Бързоногият футболист вкара безценен гол за победата на „акулите” с 1:0 при гостуването на „Сливен” в първия мач от 9-ия кръг на „А” група. Агитка от 50-ина фенове на бургазлии приветства успеха на любимците си върху тежкия разкалян терен на стадион „Хаджи Димитър”. Черноморци продължиха серията си от мачове без загуба, които вече са 11 поредни.

     Възпитаниците на мениджъра Красимир Балъков поддържаха постоянен игрови превес през целия  двубой. До почивката обаче не им се удаде да излязат напред в резултата. Пропуски направиха Марсио Нуньо, Венцислав Бонев, Костадин Дяков, Дуду и Пламен Крумов, който влезе като резерва в 19-ата минута. Той замени контузилия се Фернандес. В 40-ата минута Дуду порази мрежата с глава, ала попадението беше отменено заради засада.

     И след почивката „акулите” продължиха да диктуват събитията на терена. Логично се стигна до откриване на резултата в 62-рата минута. Тогава Дуду изведе хитро Крумов зад сливенската защита и опитният нападател хладнокръвно копна топката над плонжа на вратаря Евгени Караманов. След гола домакините се активизираха, но срещнаха отлично организираната бургаска отбрана. Най-голямата опасност за вратаря Борел изникна десет минути преди края, когато от нищожно малък ъгъл Евгени Игнатов стреля в дясната греда. В 84-ата минута истински снаряд на Нуньо беше отразен като по чудо от стража на „войводите”, а в продължението на редовното време португалският халф не уцели целта от удобна позиция.




Ключови думи: Пламен Крумов, акулите, вратар, футбол. бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |