В новините
 
30.10.2009 11:36   Новината е видяна 5872 пъти
Детелини, катастрофи и безхаберие
Пътят Бургас - Средец е като остъргана загоряла тава. Оставяш я за накрая, тръкваш няколко пъти и я зарязваш.
След разширяване на платното по шосето към Меден Рудник, и ако не работят светофарите, което е важна подробност, дори няма задръствания.

Част от Бургас не е в рамките на града - това е ясно видимо, ако следите табелите, докато отивате към кръчмата на ЕБОС  (Един Важен Общински Съветник). Община Бургас по подходящ начин свършва малко след Флирт, далеч преди пределите на града.
Град Бургас отива  по-близо до Дебелт, където твърдят е началото, отколкото до центъра, къде е сега е краят.. 

Най-желаната булка в Бургас е Детелината. Тя като труженичка стои на пътя към Созопол и обслужва най-вече имперските и импресарски още мераци на държавни и общински мъже. Те се карат за нея, ухажват я, дръгнат се кой повече е дал и кой не ще да си плаща, а тя мръсницата си стои там и не мърда. BTW съвсем наскоро бургазлии разбраха, че това се наричало Детелина, но в крайна сметка кво ни пука. Заради Детелината и няколко прави отсечки между Моста с дупките и поста на КАТ загинаха доста хора, но това е без значение и Детелина ще обслужва и след няколко години някого, защото тя се скапва, но е винаги актуална.

Като резултат от безхаберието на поддържаните, поддържащите също престават да се съобразяват и това води до инциденти като този по-долу:

На 29.10.т.г. около 20.40 ч. в квартал «Долно Езерово» на ул. «Химик», поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, лек автомобил «Мерцедес 190», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. Н.П. от Бургас блъска паркирания лек автомобил «Форд Транзит», с бургаска регистрация, собственост на частна созополска фирма. От ПТП на място е загинал водачът на лекия автомобил, който не е използвал обезопасителен колан.  




Ключови думи: Бургас, автомобил, бургаска,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |