В новините
 
07.10.2004 09:21   Новината е видяна 5771 пъти
А сега: Пресата - свирим Туш!
Значи две са основните теми: кофти образование и кофти здравна реформа.
Цитат от пъстрия Бургас днес и утре, чаровния Любо Пантелеев & co: "... ограничава възможностите на Симеон Сакскобурготски да придобива имоти на бившите царе и да се разпорежда с тях ..." Мъдро, като се има предвид, че България е древна държава и имотите на бившите царе обхващат част от Турция, Гърция и Румъния, Македония и други европейски махали. Също така аналогични закони за небезивестния Симеон се разглеждат по тези места.
В крайната лява част на същия вестник (на първия екран) се е подсмихнал Миро Севлиевски /наречн тези дни от озлобен посетител "майка"/: "Мисли ти за имотите, аз събирам четата" - 150 души искат да станат партийни членове. Познато, бате, познато!
Томов (Александър) пак се появи и това е явен признак, че избори идат ... Стои и чака нещо момчето в края на селото, а то все не му идва и не му идва ... девичи вълнения.

Note: Трудно разпознаваме другите лица по страниците, свързано с показани PhotoShop умения, но се оказва, че те са на нашите приятели: министър Дикме, Министър Станков и президент-а Първанов. Ферхойген прилича на Азис, така както са го показали на 5-та страница.

Интервю с Малина Бакалова - и тя като нас е разбрала, че има проблеми с професионализма в туризма. "Нот Инглиш" - ключова фраза в телефонен разговор между собственик на малък хотел и швед (да речем) и още "гаварите па английски?". Иначе интервюто си заслужава и си личи школат ана английска гимназия (скромността както вече знаете е основна наша черта, мир на праха на Цеца Денева, ако още не сте разбрали).

Сега да отгърнем Черноморски Фар:
Контрабандата на археологически находки е право пропорционална на количеството открити такива. Принципа на скачените съдове - трактат от първа страница. Задържана колекция от 23 археологически находски на ГКПП Малко Търново. Там е бил и Иван Витанов.
ТУШ! Искат по 40 лева за Безплатен Преглед на гърдата. Оказва се, че в програмата не са включени жени от 30 до 48 годишна възраст, а само баби над 49 години. Зловеща статистика в цефри - в съшата статия. Доктори от ОРБ пък боййотират касата - не е допустимо лекар да откаже спасяването на пациент било той и неосигурен според Касата. Касата от своя страна прибра много некадърни (в това число и компютърни) "специалисти", за да и мислят стратегия на изнудването.
Неосигуреността дойде от преосигурването на няколко правителства в последните 50 години (approximately). Сега лекари и пациенти са в един дълъг коридор - ни насам - ни натам, или поне отвсякъде те подпира стена. Гадно, майка, гадно! Поморийска обикновена или сладък червен ром са вечната компания за този разговор.
АП (това май е Агенция по приватизация) пак волничи с народа, род-а и собствениците - продава и раздава дълготрайни активи. Този път май са настъпили котето в Слънчев бряг.
Снимка на един шахматист (Гари Каспаров трябва да е) в стил Гари Купър (едно време го бяха публикуали в подобна поза в Паралели.

А! Като говорим за калпав сайт идете да видите "www.bourgasnews.com". Мат с пешката (би следвало да е принципно невъзможно).

Ми, сега се заемаме за работа, дотук сметката е 60 стотинки - за двата вестника.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |