В новините
 
15.11.2009 09:29   Новината е видяна 4367 пъти
Поморийските „акули” схрускаха за обяд лидера Поморийските „акули” схрускаха за обяд лидера

 „Черноморец-Поморие” повали лидера в класирането на Източна  „Б” група „Несебър” с 1:0 в  мач от 13-ия кръг на първенството. Дербито  между съседите се игра на стадион  „Лазур” в Бургас по обяд заради прякото излъчване по Ринг БГ.

     Поморийските  „акули” схрускаха водача с попадение  на Цветан Филипов в 62-рата минута. Той  засече центриране на брат си Венелин  Филипов след бърза контраатака. От 41-вата минута несебърлии останаха на терена с човек по-малко. Главният съдия Георги Йорданов от Габрово показа директен червен картон за Атанас Рибарски, който събори откъсналия се сам Бранимир Костадинов.

     Възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев  владееха инициативата през по-големи периоди от мача и напълно заслужено  станаха притежатели на трите точки. До почивката много активно по фланга игра 35-годишният капитан Малин Орачев в ролята на ляв бек. По-интересните положения се разиграха през второто полувреме. В 51-вата минута Георги Калоянов изведе Бранимир Костадинов очи в очи с вратаря на гостите Мирослав Григоров, ала нападателят избърза с удара и прати топката на сантиметри от целта. След откриването на резултата в 62-рата минута гостите се вдигнаха на щурм и на няколко пъти създадоха високо напрежение пред Янко Георгиев, но стражът се справи с опасностите. „Черноморец-Поморие” разчиташе на контраатаки, при една от които Мирослав Григоров спаси със сетни усилия удар на Любомир Божинов.

„Отличавам  колективното начало в играта ни, с което спечелихме напълно заслужено. Много от момчетата в нашия състав имат качества да играят в „А” група. За нас класирането не е толкова важно. По-важно е младите ни футболисти да израснат в професионалния футбол”, коментира Петър Хубчев.

     Победата  над лидера и активът от 18 точки  утвърди състава на „Черноморец-Поморие” в средата на таблицата. В следващия, 14-и, кръг на първенството в Източна  „Б” група четата на Хубчев гостува  на „Брестник” на 28 ноември.




Ключови думи: Черноморец Поморие, Източна група,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |