В новините
 
22.11.2009 12:52   Новината е видяна 4938 пъти
Хроника на престъпленията
На 20.11.т.г. около 17.30 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение, че на паркинга в близост до КПП-2 при «ЛУКОЙЛ Нефтохим» Бургас е извършен въоръжен грабеж. Установено е, че около 17.05 ч. 24 годишен айтозлия е изчаквал края на работното време на служители от строително-ремонтна фирма, изпълняваща проект на територията на «ЛУКОЙЛ» за да ги откара със служебен микробус «Форд транзит». Докато е чакал, непознат мъж е отворил вратата на микробуса и опрял в слепоочието на 24 годишния айтозлия метален предмет, приличащ на пистолет. Нападателят напръскал със спрей шофьора, като му наредил да предаде наличните в микробуса пари. Пострадалият айтозлия дал от таблото на микробуса пликовете с работните заплати на служителите / сума от около 2 000 - 2 500 лв./ на непознатия, който качвайки се в л.а. «Хонда сивик», се оттеглил. Работата по установяване на самоличността на извършителят на грабежа продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 22.11.т.г. около 01.40 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършен грабеж от бензиностанция «Ромпетрол», разположена на 7-ми километър по главен път кв. «Ветрен» - Бургас. Констатирано е, че малко по-рано в павилиона на бензиностанцията са влезли четирима мъже, трима от които се насочили към 34 годишния оператор в бензиностанцията / заставили са го да седне на стол и са завързали ръцете му с пластмасови скоби/. Четвъртият нападател, държейки нож в едната си ръка, е отнел от касовия апарат сумата от около 200 лв., а от дамската чанта на 22 годишната касиерка - сумата от 300 лв. и лични документи и вещи. Касиерката е успяла да сигнализира, чрез паник-бутон на СОД - ОДМВР за извършваното престъпление, но нападателите са успели да се измъкнат преди пристигането на полицейските служители. Работата по установяване на самоличността на извършителите на грабежа продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 21.11.т.г. около 13.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 5 600 лв., съхранявани в метална каса в частна фирма, чийто офис е разположен на ул. «Фердинандова» №5 - установено е, че в офиса е проникнато, чрез взломяване на входната врата. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 21.11.т.г. около 06.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско са получени съобщение за три идентични кражби на парични суми от кафе-автомати, разположени в града, при които е отнета общата сума от 200 лв. Монетниците и на трите кафе-автомата са взломени с твърд предмет. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление на МВР Приморско.




Ключови думи: Второ Районно управление, Бургас, грабеж,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |