В новините
 
24.11.2009 07:31   Новината е видяна 4411 пъти
Предстои звездна Коледа в Бургас Плаза Мол

Търговският център ще зарадва  бургазлии с невероятна Коледна атмосфера, увеселителен кът, концерти, игри и много награди
 


Програмата  на Бургас Плаза Мол за Коледните  и Новогодишни празници е изключително звездна и богата. Търговският център ще зарадва жителите и гостите на Бургас с невероятна Коледна атмосфера, специален увеселителен Коледен кът, концерти, томболи и много награди. Символичното начало на Коледното пазаруване ще бъде поставено на 28 ноември в 18.30 часа, когато поп дивата Деси Слава ще запали светлините на Коледната елха в Бургас Плаза Мол и ще поздрави всички присъстващи с едночасов Коледен концерт. 


В периода 28 ноември - 5 декември в търговския център ще бъде  организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като остави името и координатите си върху касова бележка от покупка в търговския център и я пусне в една от Коледните урни в мола. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100 -те  прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол -, Esprit, Genesis, Foot comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break,  DOMO. 


Дядо  Коледа ще пристигне  в Бургас Плаза  на 5 декември в 16.00 часа, като транспорта и маршрута му все още се пазят в тайна. Белобрадият старец ще открие специалния увеселителен Коледен кът в търговския център и ще остане да забавлява всички малки и пораснали деца до 25 декември. Всеки ден от 5 до 25 декември първите 200 посетители на Увеселителния Коледен Кът в Бургас Плаза Мол ще печелят безплатна снимка с Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата от професионален фотограф, осигурена от Fuji Films. 

 

Ключови думи: Търговски център, Коледна атмосфера, Бургас, Плаза, Коледни, Коледен,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |