В новините
 
24.11.2009 07:35   Новината е видяна 4940 пъти
БЪЛГАРСКИ ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ГАЛА КОНЦЕРТА НА ВАСИЛИС КАРАС

Шестима български  инструменталисти ще се включат в  събитието на годината за феновете на гръцката музика у нас – гала спектакъла на Василис Карас на 30 ноември в зала 1 на НДК от 19.30 ч. Големият певец от южната ни съседка е отправил официална покана към петима цигулари и един челист да се присъединят към 26-членния му оркестър на сцената, за да придобие концертът още по-пищен и грандиозен характер.


„ Идването ми в София на 30 ноември наистина е специално за мен – иска ми се то да се превърне в незабравимо изживяване и за всички зрители в залата, които очакваха тази дата толкова години. Включването на класически инструменти ще разгърне в цялата й дълбочина и прелест магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в Солун. Заповядайте, ще бъде просто вълшебно“ обърна се към българската публика Карас.


Днес, седмица преди  дългоочаквания концерт, у нас ще пристигне техническият мениджмънт на певеца, за да съгласува с организаторите от „Маск Мюзик“ всички параметри по подсигуряването на безупречен звук, осветление и сценография за голямото събитие. Хората от екипа на Карас ще се срещнат и с българските музиканти, за да уточнят всички подробности около репертоара и инструменталните партии, с които ще излязат на сцената заедно с любимия глас на Гърция


Както самият Карас  обеща, на 30 ноември в зала 1 на НДК  зрителите ще могат да се насладят на програма от всички най-големи хитове на изпълнителя, внимателно подбрани от него, така че да докоснат сърцето и  на най-скептично настроения посетител в залата.


Билети за концерта на Василис Карас все още могат  да бъдат намерени на касата на НДК  и в мрежата на Eventim, магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1 на цени 40, 50 и 60 лв, и ВИП места по 70 и 80 лв.

 





Ключови думи: Василис Карас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |