В новините
 
03.12.2009 17:28   Новината е видяна 3393 пъти
Дядо Коледа пристига в Бургас Плаза Мол на ATV

Белобрадият старец ще радва посетителите на търговския център в специален Коледен  кът
На 5 декември Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще озвучат Бургас със своите ATV-та и ще и ще паркират нестандартните си превозни средства пред Бургас Плаза Мол точно в 16.00 часа. Посетителите на търговския център ще имат възможност да присъстват на най-забавното пристигане на белобрадия старец и неговите помощници.

В 16.30 часа Дядо Коледа ще открие специалния увеселителен Коледен кът на втория етаж на търговския център и веднага ще започне да раздава подаръци от Коледната томбола на Бургас Плаза. Всеки от късметлиите ще получи по една от над 100-те  награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Beauty Products, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break,  DOMO, Subra, Camel Active, Valentino Chocolate House. 

Дядо Коледа ще остане в Бургас Плаза до 25 декември. Освен да му дават поръчките си за подаръци, децата ще могат да се повозят  на Коледното електрическо влакче и  да поиграят с летящите хеликоптерчета, които ще са на тяхно разположение в Коледния кът всеки ден от 12.00 до 18.00 часа. 

Първите 200 посетители на увеселителния Коледен кът  ще спечелят безплатна снимка от професионален  фотограф с Дядо Коледа, Снежанка и  джуджетата, осигурена от Fuji Films.
Ключови думи: Бургас, бургас плаза, дядо мраз, дядо коледа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |