В новините
 
03.12.2009 09:56   Новината е видяна 4053 пъти
Раздадоха наградите “Банкер на годината”
За шестнадесети път бяха връчени наградите “Банкер  на годината”, както и призовете "Мениджър на управляващо дружество" и "Мениджър на дружество - инвестиционен  посредник", организирано от в. “Банкерь”.

Заради спечеленото  доверие на акционерите и успешното  развитие на СиБанк през 2009 година с  приз "Банкер на годината" е удостоен Петър Андронов, изпълнителен директор на трезора.

С "Банкер на годината" 2009 г. е награден и председателят на Изпълнителния комитет и изпълнителен директор на „Алианц България холдинг“ Димитър Желев в категория “Мениджър на финансова група”. Заради спечелено доверие на клиентите отличие пък получи и Диана Митева, изпълнителен директор и член на Управителния съвет на банка ДСК.

Носител на приза  за най-добро управляващо дружество  за 2009 година е изпълнителният директор на "Елана фонд мениджмънт" Мартин Николов. Статуетката за най-успешен  мениджър на управлявано дружество  – инвестиционен посредник, отиде при Любомир Бояджиев, изпълнителен директор на УД „БенчМарк Асет мениджмънт“.




Ключови думи: Мениджър, инвестиционен, Банкер,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |