В новините
 
07.12.2009 06:43   Новината е видяна 4124 пъти
„Черноморец – Бургас” си тръгна с точка от „Българска армия”
„Черноморец – Бургас” си тръгна с точка  от стадион „Българска армия” след 0:0 с „ЦСКА” в последния есенен кръг от първенството на „А” група. С 27 точки в актива си, „акулите” ще се радват на приятно зимуване като четвърти в класирането, което съхранява шансовете им за атака на призовите места напролет.

      Срещу „ЦСКА” Черноморци спазиха стриктно указанията на мениджъра си Красимир Балъков да не търсят красива игра, а да заложат на прагматичността в действията си. Бургазлии разчитаха на отлична организация в защита в дебнене на контраатаки. Тактиката им се увенча с успех и в хода на мача отчая съперника, който прибегна към удари от средно и далечно разстояние, но безрезултатно. Едва в продължението след 90-те минути Платини затрудни по-серизоно Борел, но немския страж спаси удара на бившия си съотборник по перфектен начин. В атака добри шансове за „акулите” се откриха пред Морис и Гонзалес, ала те не съумяха да ги оползотворят. В 20-та минута Фернандес порази мрежата на ЦСКА, но заради игра с ръка преди това, гол не беше зачетен.

      С ремито в София възпитаниците  на красимир Балъков прекъснаха черната  серия от 4 поредни загуби в първенството на „А” група и отпадането от турнира за купата на България. Така отборът получи психологически „допинг” преди излизането си в зимна ваканция от 13-ти декември.




Ключови думи: ЦСКА, първенство, акулите, Балъков, Черноморец, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |