В новините
 
08.12.2009 07:41   Новината е видяна 4290 пъти
хроника на ХАРАКТЕРНИТЕ престъпления - 7-8 декември
На 07.12.т.г. около 18.22 ч. в Районно управление на МВР - Айтос е получено съобщение от 48 годишен мъж от същия град, за това че малко по-рано на ул. «Арда» в Айтос, при разминаване с непознат мъж, същия му е нанесъл два удара с твърд предмет в областа на таза и рамото. Пострадалият е получил медицинска помощ и без опасност за живота е освободен за домашно лечение. Причините за инцидента, както и самоличността на нападателя се изясняват от служители на Районно управление на МВР - Айтос.

      За времето от 04.12.т.г. до 07.12.т.г., чрез срязване на решетката на прозорец и последващо взломяване на входните врати е проникнато в директорски кабинет и стаята на домакина, разположени в сградата на СОУ «Отец Паисий» - с. Люляково, откъдето са откраднати два лаптопа и сумата от около 350 лв. и 20 евро, съхранявани в металта каса в стаята на директора. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Руен.

      На 07.12.т.г. около 05.15 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за кражба от офис на фирма за продажба на яхти, разположен на ул. «Христо Ботев» - установено е, че за времето от 04.12.т.г. до 07.12.т.г., чрез взломяване на входната врата е порникнато в офиса на фирмата, като е извършена кражба на метална касета съсъдържаща сумата от около 6 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.




Ключови думи: Районно управление, взломяване, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |