В новините
 
10.12.2009 06:26   Новината е видяна 6956 пъти
Мека зима вешае чудотворката от златица - Станка Ангелова
Според в. „Галерия”  тя „посочва събития в живота на хората с точността на швайцарски часовник”. Близо четвърт век тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им. Славата й се разнася още в годините на тоталитаризма, когато да притежаваш ясновидска дарба не е безопасно. Безспорно Станка Ангелова оглавява топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант на седмичните прогнози на най-четените издания.

Топпрогнозите за наближаващата зима на Станка Ангелова:

Зимата се очертава сравнително мека с навалявания  на сняг, но значително по-добра от преходната. Явно климатът е на страната на хората, защото с тази голяма безработица, на хората ще им е много трудно през годината. Не се очакват  силни навалявания от сняг. Декември и януари ще преминат без непрекъснати валежи от изобилен сняг. Ще вали слаб,о без да се задържа снежната покривка. За сметка на февруари и март – тогава температурите ще паднат по-често под нулата. Напролет ще има много и често превалявания от дъжд. Поради слабия снеговалеж житните култури на места ще пострадат. Има българска поговорка: „Дебел сняг - голям комат”. Въпреки всичко земята ще поеме нужнато количество влага и като цяло годината да е задоволителна и като реколта.

Онези, които се занимават  със земеделие, ще срещнат доста  трудности. Субсидиитe, които им бяха обещани, ще се опитат да ги отложат, но ако те си потърсат правата, ще спечелят.




Ключови думи: gadatelka, гадателка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |