В новините
 
14.12.2009 08:23   Новината е видяна 5626 пъти
Renesanz и H.M.S.U. с новогодишно парти в София!
Двете най-успешни  български ъндърграунд организации - Renesanz и H.M.S.U. - за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане  на новогодишната вечер. Специалното  клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 Декември в столичния парти център "4 КМ", който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция.  Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

За минимал  залата е поканен Koen Groeneveld (Холандия), който наскоро издаде няколко топ хита за Toolroom - лейбъла на Mark Knight - и оглави с тях класацията на водещия сайт за дигитално разпространение на музика - Beatport. В дръм енд бейс залата лайнъпа ще е не по-малко силен. Там ще свирят Silent Witness (Англия) от лейбъла на Goldie - Metalheadz - и Donny (Англия). Гост в техно залата пък ще бъде немският диджей/продуцент Bazz Dee, станал любимец на българската аудитория от предишното си гостуване в България.

Заедно с  четиримата гости в трите зали за повдигане градуса на настроението ще се грижат и 18 български диджеи, сред които DeepJak, Gabriel, Birben, Darktechnik, Metalix, Headbanger, Konspirator, Mocks, EХo и др.

Входът за новогодишното парти ще е едва 20 лева преди полунощ и 30 лева след това. Своеобразен подарък от организаторите за предстоящата 2010.




Ключови думи: български, парти, техно, дръм, лейбъл,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |