В новините
 
14.12.2009 08:48   Новината е видяна 6230 пъти
Изгряващи бисквити

От  месец декември 2009 г. серията обикновени бисквити на „Победа” АД  е в търговската мрежа с ново име - „Изгрев” и нови вкусове с полезни добавки. Обикновените бисквити на компанията се произвеждат от повече от 40 години. Те са сред най-продаваните марки нетунквани бисквити в България и са вторият най-продаван продукт на предприятието (по данни на ACNielsen Bulgaria). Техният класически вкус е познат както на младите, така и на техните родители. От месец декември бисквитите вече са с нова визия на пазара. Освен познатите опаковки бисквити от 120, 180 и 190 гр. вече има и две нови опаковки, които съдържат полезни за организма добавки - “Изгрев” с мляко и калций и “Изгрев” с фибри и подсладител. Те са подходящи за здравословно хранене и начин на живот.

    Бисквити  “Изгрев” с мляко и калций имат нежен вкус на мляко и високо съдържание на калций и фибри. Добавеният в тях АQUAMIN F е 100% натурален източник на калций, добит от Червени водорасли от чистите океански води на Ирландия. Калцият е необходим за поддържането на здравината и плътността на костите. Оказва полезно влияние върху нервната система, мускулите и др. АQUAMIN F съдържа общо 74 микроелементи и минерали, сред които магнезий, бор, мед, манган, селен, цинк и други. Освен калций, бисквитите имат и богато съдържание на фибри, които стимулират храносмилателната система.

    Бисквити  “Изгрев” с фибри и подсладител са подходящи за диети и допълват здравословното меню в динамичното ни ежедневие. Те са обогатени с фибри, които спомагат за стимулирането на храносмилателната система. Вместо захар, съдържат подсладител малтитол, който се извлича от зърнено нишесте и е естествен подсладител. Той има мек сладък вкус, много близък до този на захарта, но не вреди на зъбите, съдържа по-малко калории и може да се използва в хранителния режим на диабетиците, тъй като има нисък гликемичен индекс (абсорбира се бавно от организма).




Ключови думи: бисквити, Изгрев, завод победа, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |