В новините
 
14.12.2009 08:53   Новината е видяна 12434 пъти
Hypnotic с ново вдъхновение, празнуват Коледа с Живко Петров Трио

След  любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани). Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена. Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club. Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.

През  втората половина на вечерта Hypnotic ще нажежат клубната атмосфера с характерния за тях стил. Квартетът ще поднесе няколко нови пиеси на италианския композитор Маурицио Абени, работил със самия Андреа Бочели. 

Специалното събитие ще е изискан празничен подарък към почитателите на класическото и джазово звучене. Музиката, която хипнотичните момичета правят е дълбоко чувствена и емоционална, въздействаща по особен начин върху сетива. „Libertango” на аржентинския композитор Астор Пиацола, Destiny, „Лудо Младо” са някои от популярните пиеси, които квартетът ще подари на своята публика в Рождественската нощ. Екслузивно ще бъде представена и най-новата пиеса на Hypnotic, написана от композитора на италианския тв сериал „Елиза” – Савио Рикарди.

Атрактивните  музикантки ще посветят първия си самостоятелен концерт на И АЗ МОГА, в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм, който фондацията създава в Пловдив. 
 




Ключови думи: квартет, hypnotic, трио, самостоятелен концерт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |