В новините
 
16.12.2009 07:40   Новината е видяна 5395 пъти
Имигрантска Коледа
Информационен център за интеграция на имигранти гр. Бургас открит от  Мисията за България на Международна  организация по миграция (МОМ), с подкрепата на Европейски фонд за интеграция на граждани на трети страни oрганизира:Имигрантска Коледа На   17 декември 2009 г., от 17:00  часа, в ресторант „Дилайт”, ул. „Славянска” № 3, гр.Бургас

І. Пресконференция - на 17.11.2009г от 17.00 часа в  Ресторант „Дилайт”, ул. „Славянска” №3, Бургас  с участието на имигранти, включени в дейности по проекта на МОМ  „Създаване на мрежа от информационни  центрове за имигранти в България „по схема BG EIF 2007/01  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за реализиране на дейности, целящи внедряване в практиката на „Общите основни принципи на политика за интеграция на имигранти в ЕС”, създаване на методология за напредъка, изграждането на капацитет за реализация на тези дейности.

По време на пресконференцията ще присъстват представители на имигрантски общности в Бургас. Целта е стимулиране участието им  в социалния живот на местно ниво и  за  информиране на обществеността за техния принос в развитието на  региона. Те ще споделят свои проблеми свързани с адаптацията си в града и страната и впечатленията  си от организирания  езиков курс по български език.

ІІ.Коледна среща на представители на имигрантски общности.
 17.12. 2009г от 18.00 в  Ресторант „Дилайт”, ул. „Славянска” №3, Бургас за представяне на коледни  обичаи, песени или танци на различните общности и  запознаване с българската празнична традиция.
Коледната среща е посветена на Международен ден на мигранта 18 декември, обявен от Общото събрание на ООН на 4 декември 2000 г. по предложение на Икономическия и социален съвет на ООН.




Ключови думи: интеграция, имигранти, Бургас, имигрантски общности,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |