В новините
 
20.12.2009 15:38   Новината е видяна 5354 пъти
DJ Rossko с пореден успех в Америка

      DJ Rossko все повече засилва позициите си в Щатите. Известната американска група Made by monkeys ще заснеме видеоклип към ремикса на парчето си „I Try”, който е правен именно от родния ни диджей. Неговата версия бе избрана сред други шест такива от американската звукозаписна компания KULT Records, с която Роско работи от края на това лято. Клипът към ремикса се очаква да излезе в началото на другата година.

      Съвместната работа на диджея с утвърдени изпълнители  в сферата на хаус музиката отвъд океана далеч не спира до тук. В момента Роско работи над други два американски ремикса, чиито изпълнители засега се пазят в тайна.

      Наскоро, към списъка  си с международни проекти, музикантът добави и римейка на песента, преведена на 13 световни езика - „Zora je” на най-търсената сръбска певица на всички времена - Неда Украден. Изпълнителката включи версията на Роско под номер едно в своя нов, 19ти албум, издаден от „Съни мюзик“, чиято промоция се състоя наскоро в столицата.

      Диджеят не отсъства и от родната сцена – негово дело е и убийствения ремикс към  новата балада на Софи Маринова – „Боледувам”, който не спира да се върти в  клубовете из цялата страна.

      Роско стартира самостоятелните  си проекти малко преди да се раздели  с бившите си колеги от Deep Zone Project. По всичко личи, че индивидуалната му работа води до успехи, за които други ди–джеи все още мечтаят. 
      





Ключови думи: ремикса, Роско,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |