В новините
 
23.12.2009 13:13   Новината е видяна 4372 пъти
Коледари в Община Бургас

Деца от детски градини, социални домове и училища, както и хора от дом за възрастни  посетиха кмета на Бургас Димитър  Николов в навечерието на Коледа.

Много песни, стихотворения  и пожелания за новата 2010-та бяха поднесени от всички тях. Разменяха се и подаръци. Изненади и почерпка от страна на Общината имаше за всички. 

Част от подаръците, които кметът на Бургас получи лично  от тях бяха ръчно изплетен шал, голяма кошница с картички, надписани  от децата, чиния във формата на риба от ръчно рисувано стъкло, коледни венци и краваи. Енциклопедия, дискове с коледни песни и лакомства получиха децата в замяна от него.

Специалните поздрави бяха поднесени от дома за деца, лишени от родителска грижа "Ал. Г. Коджакафалията", дом "Ронкали", Комплекс за социални услуги за деца, Защитено жилище за деца с умствена изостаналост, група от ОДЗ „Коледарче” Долно Езерово, най-малките от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров”, дом за възрастни хора „Цвета и Анка Върбанови„.

Топлите пожелания приеха още зам.-кметът по здравеопазване и социални дейности - д-р Лорис Мануелян, зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева и нач.-отдел „Социални дейности" Мая Казанджиева.
 
Ключови думи: Коледа, коледари, Бургас, коледни, сурвакар, сурвакари,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |