В новините
 
29.12.2009 07:03   Новината е видяна 5169 пъти
две катастрофи
На 28.12.т.г. около 14.05 ч. по пътя Бургас – кв. «Ветрен», непосредствено след надлеза на Земеделска кооперация «Христо Ботев» в посока Бургас, при облачно време, обилен дъжд и мокра пътна настилка, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно и блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. И.В. от Камено. От ПТП на място е починал водачът на автомобила, а спътничката му – негова майка – Д.В., 45 годишна е откарана в МБАЛ Бургас, където е прегледана и освободена за домашно лечение с натъртвания по тялото, без опасност за живота. Причини за ПТП : движение с несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост, вследствие на което водачът губи контрол над автомобила и същия след удара в крайпътното дърво се преобръща.

     На 28.12.т.г. около 10.40 ч. по пътя Бургас – кв. «Ветрен», на около 2 км. след КПП - І в посока кв. «Ветрен», при обилен дъжд и мокра пътна настилка, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Нисан Съни», с бургаска регистрация, управляван от 24 год. Д.А. от Бургас и л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. Г.Г. от с. Свобода, общ. Камено. От ПТП в МБАЛ Бургас са откарани пътниците от л.а. «Опел» - Р.Т., 35 годишна / съпруга на водача/ и детето им - С.Г., 6 годишен, пътуващи на задната седалка. Пострадалите са прегледани и освободени за домашно лечение с натъртвания по телата, без опасност за живота. Причини : необезопасяване на авариралия «Нисан», както и движение с несъобразена скорост от страна на водачът на л.а. «Опел». 




Ключови думи: Бургас, Ветрен, мокра пътна настилка, водач,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |