В новините
 
05.01.2010 13:59   Новината е видяна 4759 пъти
„Топлофикация – Бургас” успя да задържи ниска цената на парното
Бургаската  „Топлофикация” успя да задържи една от най-ниските стойности на предлаганата топлинна енергия в страната. След приетото от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/ увеличение на природния газ с 10,45%, наложено от монополиста “Булгаргаз” в края на миналата година, цената на предлаганата топлинна енергия за всички ТЕЦ-ове в страната скочи. 

     Топлофикационното дружество в Бургас увеличи парното  и топлата вода само с 5,33%. Това стана възможно благодарение на максималната ефективност на инсталациите за когенерация, които произвеждат електрическа и топлинна енергия в бургаската ТЕЦ. Дори и с това увеличение бургазлии плащат най-ниски сметки за парното след столичани. Електрическата енергия произведена от Топлофикация – Бургас скочи само с 2,96% при средно нарастване на цената й с 3,95%. Това още веднъж доказа професионализма в работата на дружеството, което съумя да удържи ниска цената на топлинната енергия дори в новите условия.

     Бургаският  енергиен доставчик осъзнава тежката  ситуация, в която се намира страната ни и продължава да играе своята социална роля в живота на потребителите  като им предлага достъпен продукт, съобразен  с икономическите реалности. 

     Месец преди изтичането на 2009 г. „Топлофикация-Бургас”  получи отлична атестация от ДКЕВР. 




Ключови думи: топлинна енергия, топлофикация, топлификация бургас, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |