В новините
 
07.01.2010 20:59   Новината е видяна 4787 пъти
Главни роли за специалисти от „Черноморец - Бургас” на работна среща – семинар в столицата

Специалисти от щаба на „Черноморец - Бургас” ще бъдат сред главните действащи лица на работна среща - семинар, организиран от Българската треньорска школа по футбол и националните отбори. Семинарът ще се проведе на 8 и 9 януари в софийския парк - хотел „Витоша”.

         Мениджърът на „акулите” Красимир  Балъков ще има думата по  точка 2 от дневния ред: „Треньорско  образование, треньорско развитие  и професионална защита на треньора”.

         По точка 1 „Впечатления от  тренировъчния процес в „Щутгарт”  и „Хофенхайм” ще говорят  старши треньорът на „Черноморец - Поморие” Петър Хубчев и директорът на футболната академия на „Черноморец -Бургас” Пламен Михов. Хубчев ще акцентира върху видяното в подготовката на първия и втория отбор на „Щутгарт”, а Михов – върху структурата и начина на работа с детско - юношеските формации на клуба.

      Участниците в срещата ще бъдат запознати  със становището на Председателя на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас”, Митко Събев, относно предложенията за коренни промени в българския футбол.

        

     Дневният  ред на работната среща включва  още две точки: „Обсъждане структурата  на първенствата в системата на БФС, засягаща детско - юношеския футбол” и „Дискусия”.

         На семинара ще присъстват  треньорите на националните отбори  от различните възрастови групи,  треньорите с УЕФА „ПРО” лиценз  и представители на клубове,  участници в елитната юношеска група. 




Ключови думи: Черноморец, Хубчев, бургас, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |