В новините
 
09.01.2010 16:39   Новината е видяна 5132 пъти
Феновете подариха икона на Свети Николай Чудотворец на футболистите от „Черноморец –Бургас”

Великолепен Коледен и новогодишен подарък  получиха футболистите и спортно-техническия  екип на „акулите” от феновете на отбора. Специално изработена за случая икона на закрилника на града - Свети Николай Чудотворец , вече ще краси съблекалнята на тима. 

      Минути  преди началото на първата тренировка за годината, председателят на фен - клуба Неделчо Харизанов, придружен  от отговорника за работа с феновете Стефан Трайков, както и няколко привърженици, връчиха на капитана на отбора Пламен Крумов осветената икона. На нея е изобразен закрилника на моряците и рибарите Свети Николай, от когото  феновете очакват да донесе здраве и успехи на футболистите от любимия им отбор. Привържениците силно се надяват, че през пролетта „Черноморец – Бургас” ще  продължи силната си серия и в края на полусезона ще завърши сред първите, като още през тази година съумее да си осигури участие в Евротурнирите.

      Капитанът на тима Пламен Крумов благодари за скъпия дар,  който е трогнал него и всички футболисти. Той пожела здраве на себе си и своите съотборници, като не пропусна да увери феновете, че той и неговите колеги ще направят всичко, което е по силите им, за да ги зарадват с добро класиране в края на сезона.  




Ключови думи: футболисти, фенове, Пламен Крумов, Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |