В новините
 
27.01.2010 06:26   Новината е видяна 3613 пъти
Вандали посегнаха и на обновения подлез до бившата Военна болница
Само два месеца след като бе изцяло обновен от Община Бургас и отново пуснат в експлоатация, подлезът на бул. „Стефан Стамболов” /до бившата Военна болница/ е бил превърнат в обект на поредния вандалски акт в града.
Хулиганската проява се е разиграла в края на миналата седмица, по всяка вероятност посред бял ден, тъй като металните ролетки на входовете на подлеза са непокътнати. Новите осветителни тела са били изпотрошени с камъни, стените са били надраскани с нецензурни надписи, а подът е бил осеян с бутилки и пластмасови кофички. Веднага са изпратени екипи на Община Бургас, които са поправили нанесените щети.
Ремонтът, който стартира в края на месец октомври, направи занемарения с години подлез отново използваем. Монтирани бяха и метални ролетки на входовете като превантивна мярка срещу хулиганските набези.
Всеки подобен вандалски акт води до необосновани материални и финансови загуби за общината. Общинска администрация призовава за пореден път гражданите да пазят общинското имущество, защото то е тяхно и ако станат свидетели на нови вандалски действия да алармират за това местните органи на реда.






Ключови думи: Община Бургас, вандалски, подлез,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |