В новините
 
28.01.2010 05:29   Новината е видяна 12059 пъти
Hypnotic и JP3 се събират отново

След супер успешния си първи съвместен концерт в края на миналата година, Hypnotic и JP3 се събират отново, за да ни пренесат в романтичната атмосфера на Париж. В месеца на любовта очарователните цигуларки и виртуозните музиканти от Живко Петров Трио ще изненадат своите почитатели с нов проект – с пилотната си обща пиеса „One day in Paris” („Един ден в Париж”). Парчето е уникален микс от интрументи – нежен джаз, примесен с цигулки и романтика. „One day in Paris” ще бъде представена на 25 февруари в Sofia Live Club. Самият проект Hypnotic-JP3 e единствен по рода си и пленява с по-различния си стил и особено присъствие на музикалната сцена. Любовта към музиката вдъхновява изключителните изпълнители и ги обединява за неповторимите им концерти.

„One day in Paris” е лирична виртуална разходка до френската столица, пропита с аромата на парфюм и замечтана влюбеност. Неслучайно февруари е месецът, в който музикантите ни отвеждат до града на влюбените, за да вдишаме от неговото ухание и красота.





Ключови думи: Hypnotic, JP3, Живко Петров,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |