В новините
 
26.01.2010 06:10   Новината е видяна 4301 пъти
самовзривила туристическа газова бутилка

 На 26.01.т.г. около 10.15 ч. в Районно управление на МВР Айтос е получено съобщение за инцидент, възникнал в частен дом в града, разположен на ул. «Гоце Делчев» 34 А. Установено е, че при ползване за готварски нужди се е самовзривила туристическа газова бутилка, в резултат на което са пострадали : 71 годишната Живка Тодорова от Айтос и двете й правнучета - Надя Иванова, 7 годишна и брат й Васил Иванов - 9 годишен.

     Живка Тодорова с над 20 % изгаряния, ІІ - ІІІ-та степен, по ръцете, лицето и предмишниците, е откарана и настанена за лечение в бургаската болница, с опасност за живота. Двете й правнучета, без опасност за живота, с изгаряния около 10 %, ІІ - ІІІ-та степен, по ръцете и лицата, са настанени за лечение в айтоската болница.

     От самовзривяването е избита дограмата на първия етаж в къщата, като са нанесени материални щети и по съседни домове. Възникналият пожар е потушен, като стойността на нанесените от инцидента щети е в процес на установяване от служители на Районно управление на МВР Айтос, които в момента извършват оглед на местопроизшествието.

     Припомняме, че преди два дни / в неделя/ около 13.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас бе получено съобщение за инцидент, възникнал в апартамент в бл. 423 ет. 11 в бургаския комплекс «Меден Рудник» - в апартамента, ползван от 32 годишния Т.Ж. гръмна печка за твърдо гориво, с водна риза и изградено локално парно отопление. От взрива пострадаха : Т.Ж., живеещата на семейни начала с него С.М., 33 годишна и тяхно приятелско семейство с малкото си 7-годишно момченце. Пострадалите бяха настанени в МБАЛ Бургас за наблюдение и евентуално лечение, без опасност за живота. 

 





Ключови думи: Айтос, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |