В новините
 
31.01.2010 11:40   Новината е видяна 4963 пъти
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
На 29.10.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят  на кражба на компютър, монитор и лаптоп, от частен дом в с. Черно море, обитаван от 33 годишен мъж - това е : криминално проявеният П.И., 22 годишен от с. Черно море. Вещите - предмет на престъплението са предадени срещу протоколи за доброволно предаване, а П.И. е привлечен в качеството на обвиняем и е разпитан пред съдия от Бургаски районен съд. Работата по случая продължава.

      На 29.01.т.г. служители от Районно управление на МВР Камено са установили извършителите кражба на части от машини за производство на пластмаса на стойност 10 000 лв., осъществена същия ден от складова база на частна фирма, намираща се в Камено - това са : криминално проявените С.С., 20 годишен и 23 год. Б.Б., и двамата от Камено.

Вещите - предмет на престъплението са установени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Камено.

      На 13.01.т.г. от Професионалната гимназия по туризъм в Бургас «Проф. Асен Златаров» - Бургас е извършена кражба на две охранителни камери - в резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас са установени и задържани извършителите на кражбата - това са : криминално проявените Р.Д., 22 годишен, К.П., 17 годишен и Х.Д., 17 годишен, и тримата от Бургас. При извършено претърсване и изземване в дома на Р.Д. са открити и иззети вещите - предмет на престъплението. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 29.01.т.г. около 18.00 ч. служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР Бургас съвместно със служители от Специализираното подразделение «Охрана масови мероприятия и борба с безредиците», са задържали в района на бл. 65 в к-с «Братя Миладинови» в момент на разпространение на наркотични вещества : 32 год. В.Л. и 26 год. Г.Х., и двамата от Бургас. При извършения личен обиск в Г.Х. е открито пликче със суха зелена тревна маса / около 30 гр./, реагирала при направения полеви тест на марихуана. При провеждане на допълнителни оперативно-издирвателните мероприятия и процесуално-следствени действия по разследването, в жилището на В.Л. са открити и иззети : метална кутия, съдържаща суха тревна маса около 100 гр. / марихуана/, пластмасова кутия съдържаща около 150 гр. бяло прахообразно вещество / амфетамин/ и 50 различни по цвят и големина таблетки, чийто произход е в процес на изясняване. В.Л. е задържан със заповед за задържане за срок от 24 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас. По случая е образувано досъдебно произвадство.

      На 28.01.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на взломна кражба на акумулатор, извършена за периода 16.01.т.г. -17.01.т.г. от л.а. «ВАЗ», паркиран в с. Черно море - това са : криминално проявеният А.М., 15 годишен и 12 годишния Б.Л., и двамата от същото село. Младежите са направили пълни самопризнания, като вещта - предмет на престъплението е предадена срещу протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: служители, Пето Районно управление, Бургас, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |