В новините
 
01.02.2010 06:47   Новината е видяна 4856 пъти
Австрийци и корейци, заедно с „Черноморец – Бургас” в Анталия

Австрийският  „Рапид” Виена и корейският Джи  Парк са съседи на „акулите” в  хотел  Сенсимар. Спортният център се състои от два съседни хотела, които през зимния период приютяват десетки отбори от Централна и Западна Европа и Азия. 

      Хотела  е открит само преди месеци и е  така оборудван, че да предоставя всичко необходимо за подготовка на елитните спортисти. Големи стаи със сателитна телевизия и плазмени екрани, безжичен интернет, големи тераси с изглед към морето, огромен фитнес, съоръжен с всички необходими уреди. Към хотела има изграден спа център за спортно възстановяване. Специално оформени са зали за разбор, които притежават мултимедийни екрани и флип чартове. В хотела не липсват и развлечения – билярдни маси, тенис на маса, зали за игра на шах, табла, монополи.

Още първия ден, макар и за кратко, поради натоварената си програма, футболистите можаха да видят типичните ориенталски танци, изпълнени от професионални танцьори в един от салоните на хотела. 

     Освен футболистите – в Сенсимар са отседнали  и голяма група немски туристи. При пристигането на „акулите”, те разпознаха веднага Фреди Бобич и Красимир Балъков и надълго си говориха с двамата. След вечеря на чаша кафе Бобич и Балъков приемаха поздравления от многобройните туристи, които се снимаха с тях и взеха автографи.  На не по-малко популярност тук се радва и Златко Янков, звезда на Бешикташ, превърнал се в един от любимците на футболната публика в Турция.  

     В съседство непосредствено до Сенсимар е разположен друг спортен хотел, който футболистите на „акулите”  обитаваха през миналата година –  Ксанте Ризорт. В него са отседнали три от младежките формации на Санкт Гален, отборът на Тюн, а от днес там се настани и тимът на Винтертур, с когото момчетата на Красимир Балъков ще изиграят контрола на 6 февруари.
 




Ключови думи: акулите, футболисти, Сенсимар, Бобич, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |