В новините
 
31.01.2010 06:53   Новината е видяна 4459 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
 На 29/30.01.т.г., чрез взломяване на вратата на терасата е проникнато в частно жилище, намиращо се в к-с «Лазур», откъдето са откраднати : телевизор, бутилки марково уиски, бижута с камъни «Сваровски», парфюмерия и куфар. По данни на собственика стойността на откраднатите вещи възлиза на сумата от около 1 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 29/30.01.т.г., чрез срязване на оградна мрежа е проникнато в открит склад на частна фирма, намиращ се на ул. «Крайезерна» до бензиностанция «Порт ойл», откъдето е извършена кражба на 38 употребявани акумулатори на стойност около 1 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 30.01.т.г. в Районно управление на МВР Царево е получено съобщение от  34 годишен мъж от Ахтопол, за това че за времето от 12.01.т.г. до 30.01.т.г. е установил, че траловата мрежа на собствения му риболовен кораб «РК-АХ 215 Циклама - 5», спрян на пристана в Царево, е повредена на няколко места. Според мъжа щети са нанесени с разяждаща киселинна течност. По случая е образувано досъдебно производство.




Ключови думи: служители, Районно управление, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |