В новините
 
02.02.2010 06:29   Новината е видяна 4996 пъти
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
 РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 52 год. П.Д. - 1,25 промила.

           На 01.02.т.г. служители от Районно управление на МВР Царево са установили извършителят на взломна кражба от частен дом, намиращ се в Ахтопол - това е : 66 годишния Р.Р. от Ахтопол. Част от вещите - обект на кражбата са доброволно предадени от Р.Р. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Царево.

      На 29.01.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на взломна кражба от избеното помещение, намиращо се в бл. 4 в к-с «Изгрев», собственост на 71 годишен бургазлия, при която са отнети : ел. дрелка с 20 свредла с различен размер, 22 гаечни ключа, раздвижен ключ, шублер, ел. мотор от пералня, две брадви и други вещи - това е : 32 год. П.А. от Бургас, който е направил пълни самопризнания и доброволно с протокол е предал част от откраднатите вещи. Работата по документиране на престъпната дейност на П.А. продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 01.02.т.г. около 00.30 ч. в Районно управление на МВР Созопол е получено съобщение от 28 годишен мъж от с. Росен, за това че му е нанесен побой, при който са са му избити предните зъби. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - това е : 44 год. М.И. от същото село, който е задържан за срок от 24 часа в созополското полицейско управление. Работата по установяване на причините за извършеното деяние продължава от служиетли на Районно управление на МВР Созопол. 

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 31.01./01.02.т.г., чрез изкъртване пантите на дървена врата е проникнато в пристройка, намираща се до частна къща в Карнобат, като е извършена кражба на около  80 буркани със зимнина и месо и 56 литра домашна ракия, собственост на 58 годишен карнобатлия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Карнобат.

ІІІ. ПАБ :

      На 02.02.т.г. в 01.55 ч. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за горящ прозорец  на офис на телевизия «СКАТ», разположен до бл. 39 в к-с «Зорница» - установено е, че външната фасада на офиса е замерена със стъклена  бутилка, пълна със запалителна течност, от която е обгоряла PVC дограмата и външната щора на прозореца на втория етаж. От високата температура външното стъкло на стъклопакета се е пукнало. При извършения оглед са открити парчета от счупената стъклена бутилка, както и парцал с мирис на петролен продукт. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас. 

ІV. ПТП :

      На 01.02.т.г. около 07.20 ч. на 3.5 км. от с. Крушево в посока с. Аспарухово,  общ. Карнобат, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Мерцедес 200 Е», с бургаска регистрация, управляван от 39 год. А.Т. от Бургас. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с контузия на главата и врата, със сътресение на мозъка, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. 




Ключови думи: ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, служители, Районно управление, взломна кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |