В новините
 
23.03.2010 06:05   Новината е видяна 4329 пъти
закачки по време на пости
Не е ясно кому е необходимо и какво се доказва с това, но комсомолските мероприятия по време на криза изграждат здраво поколение, което ще гласува и ще се стреми към местна и други власти, неподготвено като сегашното.
За Вас майтап за бургазлии истина:
За  трета поредна година Димитър  Николов „преотстъпи” кметския стол на общината за ден на възпитаник на Търговската гимназия в града. 17 – годишната Мария Стоева, избрана да „заеме” отговорното място е в 11 „в” клас и учи „Банково дело”. Тя е участник в националната инициатива „Мениджър за един ден”, с която стартира днес /22 март/ обичайната оперативка за разпределяне на работните задачи в Община Бургас.

      Димитър Николов прие с радост в кабинета своята нова помощничка и останалите участници в проявата – съучениците й Венелин Костов, Надя Маслинкова и Петя Николова.

     „Приемайки” властта Мария Стоева заяви, че първият важен проблем, който би разгледала като градоначалник е свързан с подобряване на пътната инфраструктура в Бургас и изграждане на повече места за спорт на младите хора. Кметът Николов от своя страна сподели, че изучаването на специалност като „Банково дело” може да бъде много подходяща за тази длъжност, особено в условията на криза.

      Всички участници в инициативата са възпитаници в Търговската гимназия като Надя Маслинкова и Петя Николова са в 10 „д” клас и изучават специалността „Предприемачество и мениджмънт”, а Венелин Костов е съученик на Мария Стоева и също учи „Банково дело”.

     Веднага след приключване на оперативката учениците ще се присъединят към екипите на зам.-кметовете Йорданка Ананиева, Атанаска Николова и д-р Лорис Мануелян, за да се запознаят отблизо с проблемите и спецификата на ресори като образование, култура, екология, евроинтеграция, здравеопазване, социални дейности. 





Ключови думи: Димитър Николов, Търговска гимназия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |