В новините
 
03.04.2010 06:46   Новината е видяна 5350 пъти
200 литра ракия и 50 железни тръби ... и едно прасе, пчелен кошер и 30 литра червено вино в бутилки по 5 литра
Колонката на Цвети Рандева - МВР - БУРГАС, ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
На 02.04.т.г. служители от Районно управление на МВР - Малко Търново са установили и задържали извършителят на кражба на прасе от землището на с. Звездец - това е : 22 годишния криминално проявен Х.Б. от същото село. Работата по случая продължава.
Крадецът е признал, че всяка година залага мръвката заКоледа на връх Великден

Едва ли горното има връзка със следващото, но в крайна сметка това е положението: 200 литра ракия и 50 железни тръби ....

За времето от средата на м. март до 02.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частна къща в с. Ново Паничарево, общ. Приморско, собственост на 63 годишен бургазлия, откъдето е извършена кражба на 200 литра ракия и 50 железни тръби.

На 02.04.т.г. в Районно управление на МВР - Поморие е получено съобщение от 68 годишен мъж от града, за това че от землището в местността на «Гара Лоза» в близост до Поморие му е извършена кражба на 5 кошери с по осем рамки и пчелните семейства. Работата по случая продължава.

На 02.04.т.г. в Районно управление на МВР - Поморие е получено съобщение от 60 годишен мъж от града, за това че от дървен навес в Поморие, разположен на ул. «Манастирска», му е извършена кражба на моторен трион, около 20 кг. медни отпадъци и 30 л. червено вино в бутилки от по 5 л. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие. 




Ключови думи: кражба, burgas, primorsko,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |