В новините
 
12.05.2010 21:19   Новината е видяна 5036 пъти
Шестима национали ще ни представят на Европейско първенство по културизъм в Холандия 14 – 17 май

Шестима от най-добрите български културисти заминават в петък (14.05) на Европейското първенство в Маастрихт (Холандия) със съдействието на генералния спонсор на БФКФ - Super-Max. Първенството ще e от 14-ти до 17-ти май.  

При най-тежките до 100 кг ще стартира Георги Димитров, който наскоро спечели Балканска титла. В категория до 85 кг ще се състезават Атанас Георгиев и Наско Хараланов. При 80-килограмовите ще ни представя друг балкански шампион - Атанас Николаев. В класическия културизъм ще имаме двама състезатели – Константин Паскалев и Борислав Раянов.
Националите заминават в петък в 17,30 часа от летище „София”.

Световният шампион в културизма Христомир Христов ще пропусне европейското и ще съсредоточи подготовката си към първенството на планетата през ноември в Баку (Азербайджан).

Генераленият спонсор на Българската Федерация по културизъм и фитнес Super-Max който за втора поредна година подкрепя Федерацията, е водеща компания в индустрията за Персонална грижа, специализирана в производството на широка гама самобръсначки и козметични продукти.





Ключови думи: шампион, културизъм,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |