В новините
 
12.08.2010 14:54   Новината е видяна 4466 пъти
Серж Танкиан излиза на сцената на SPIRIT of Burgas в компанията на ... бургаски музиканти

Един от най-очакваните артисти на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas – фронтменът на легендарните System Of A Down – Серж Танкиан ще докаже, че рокът е симфония, но не без помощта на ... бургаски музиканти. Това ще стане в третия ден на наближаващия с пълна сила тридневен музикален фестивал, когато Серж Танкиан ще излезе на сцената заедно с 8 класически музиканти от Оперно-филхармоничното дружество в града.
Бургаските музиканти ще бъдат „въоръжени” с 2 валдхорни, 2 виолончела и 4 цигулки, чрез които ще пресъздадат оригиналното звучене на парчетата от 2-та самостоятелни албума на нестандартния рок вокалист.
Класическото звучене е неизменна част от последния солов проект на изпълнителя - „Imperfect Harmonies”, който е записан с оркестър, а през миналата година Танкиян пусна и концертния „Elect The Dead Symphony”,  записан също със симфоничен оркестър по време на едно от шоутата  му в Австралия.






Ключови думи: SPIRIT of Burgas, System Of A Down, Серж Танкиан,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |