В новините
 
14.08.2010 11:45   Новината е видяна 5301 пъти
Apollo 440 и The Prodigy разтърсиха главната сцена на Spirit of Burgas

Жега, Бургас, странни хора, разтърсващ саунд, падащи звезди, истински звезди, звезди в буквалния и преносен смисъл. Това са само една малка част от определенията, които човек можеше да даде за събитията на централния плаж на Бургас, за снощи 13.08.2010година.

Сцената, около, която въодушевени хора се събираха развълнувано очаквайки концертите на своите любимци, внуши с размер и саунд. Никой от нас не разбра как и защо, но тази година саундът, а и самата сцена бяха потресаващо добри. Това се разбра още с излизането на страхотната българска група Gravity Co. Групата, наскоро върнала се към първоначалния си състав, подгря на максимум публиката, напомняйки на всички, че са достойни да свирят пред хилядите фенове, точно толкова, колкото и групите, които трябваше да излязат на сцената след тях. Явор Захариев, Петър Самналиев, Иво Чалаков и Стефан Попов напомниха на всички, че музика в България може да се прави, при това на световно ниво.


Малко след 20:15 Gravity Co. напуснаха главната сцена на Spirit of Burgas, за да отстъпят място на англичаните от Apollo 440. След кратка почивка малко преди 21:00 Ewan Macfarlane и компания се появиха на сцената за да изпълнят едни от най-известните си парчета сред които Stop the rock и Ain't talkin' 'bout dub..


В 22:15 сцената беше освободена и сред публиката се разнесе онзи особен дух на очакване на най-доброто, което предстоеше. Точно в 22:55 светлините на сцената угаснаха и хедлайнерите на първата вечер на фестивала Spirit of Burgas стартираха феноменалния си концерт с песните World's on Fire, Breathe и Omen... Последваха някои от най-големите им хитове, сред които и Poison, Firestarter, Voodoo, Smack my bitch up за да завършат онова, което се наричаше най-очаквания концерт на таз годишното издание на фестивала Spirit of Burgas.


Снимки: Борислав Янев




Ключови думи: Бургас, звезди, сцена, Gravity Co, фестивала, концерт, Prodigy, Apollo440, Spirit of Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |