В новините
 
16.08.2010 06:00   Новината е видяна 4982 пъти
Красимир Балъков: Трябва да забравим еуфорията

Ето какво сподели на пресконференцията след победата над „Левски” мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков: „Честитя на момчетата мъжката игра и характера. „Левски” е най-добре играещият отбор в България в момента, не е лесно срещу този тим. Нашата психология се наруши след гола им. Бързо се окопитихме след това обаче и в крайна сметка победихме. Не мисля, че сме правили хитринки, бяхме уморени, тъй като хвърлихме много енергия. За нас отборите няма значение какви имена имат. Играем за победа винаги. Трябва да забравим еуфорията преди мача с „Видима”.

Много съм доволен от играта на футболистите ми през първото полувреме. Затворихме пространствата пред Дембеле, Жоазиньо и Младенов, бързи и добри футболисти. Направихме и отлични контраатаки.
Диктувахме нещата на терена до втория гол, който вкарахме. След това се видя, че „Левски” няма какво да губи, хвърли всичко, ние отстъпихме една психическа крачка назад. Сашо Александров, един много опитен играч, успя да отбележи. След това коригирахме някои неща, успяхме да успокоим играта. За наш късмет „Левски” нямаше кой знае какви чисти голови положения до края.

Тази победа спря хита на българското първенство „Левски”. Така то ще стане по-интересно. Освен това с победите над „Левски” и ЦСКА моите играчи трупат самочувствие и да се надяваме, че ще продължаваме в същия дух.

Времето ще покаже дали ще понесем тежестта на двете победи над ЦСКА и „Левски”. Категорично следваме нашия план, вече трупаме нужния опит, за да се справим със задачите си. Засега сме направили само една крачка. Имаме още много работа.

От моя страна тази победа над Левски бе очаквана, но този мач можеше да се развие и по-друг начин. Ние използвахме нашия шанс и заслужено победихме.

Бургаската публика се научи да подкрепя отбора си и в тежките и трудни моменти бяха зад нас. Поздравявам феновете за подкрепата, това беше много важно за нас.
Още утре ще разговарям с всички, които са закъснявали с топките. Ако моите играчи са лежали без причина, ще разговарям и с тях. Не съм привърженик на такива неща. 

Вариантът за промени в българския футбол е чрез диалог, чрез желание и водене на  разговори. Футболът ни не е лош. Днес имаше доста емоции на терена, но за мен българската лига трябва да е от 10 отбора, за да може да има повече емоции по трибуните.






Ключови думи: Левски, ЦСКА, играчи,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |