В новините
 
19.08.2010 13:29   Новината е видяна 5125 пъти
Разкрити престъпления - информация от 19 август
На 18.08.2010 г. около 12.20 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Созопол е получено съобщение, че се извършва кражба от тръбопровод в местността “Раков дол”. Изпратеният по сигнала полицейски екип е установил на място И.Ж. (29) и Н.Т. (39) – и двамата от Средец, които с помощта на резак, кислородна бутилка и бутилка за пропан бутан са нарязали девет парчета от тръбопровода, свързващ недостроения язовир “Раков дол” с р.“Факийска”. Отрязаните метални парчета ламарина и средствата за рязане са иззети. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Созопол.

На 17.08.2010 г. в участък “Полиция” – Обзор е получено съобщение,  че за времето от 08.00 до 19.00ч на 14.08.  от пристройка към къща в Обзор е извършена кражба на фотоапарат. При проведените  бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 48-годишния П.П. от Варна. Установена е съпричастността на П.П. и към други деяниа на територията, обслужвана от РУ “Полиция” – Несебър. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

На 18.08.2010 г. в РУ “Полиция” – Несебър е получено съобщение, че за времето от 23.30 ч на 17.08. до 09.30 ч на 18.08.2010 г. в курортен комплекс “Слънчев бряг” неизвестно лице, по неустановен  начин е отворило хладилна витрина с продукти на “Кока Кола”  пред супермаркет и извършило кражба на  различни напитки на обща стойност 239.00лева. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на престъплението са трима италиански граждани: С.Е. (23), А.Д. (20) и Д.Б. (21) почиващи в Слънчев бряг. Част от отнетите напитки са предадени доброволно. Трите лица са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Несебър.

На 13.01.2010 г. във Второ РУ “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 34 годишен мъж, че около 14.15 ч предния ден неизвестно лице е отнело мобилният телефон на сина му. Непознатият спрял момчето в комплекс “Братя Миладинови” и го попитал има ли телефон. Хванал момчето за якето, накарал го да му даде мобилния си телефон и избягал. Образувано е досъдебно производство и в резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, на 18.08.2010 г. е установено, че деянието е извършено от 23-годишния О.Е. Издирен е и телефонния апарат – предмет на престъплението. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Второ РУ “Полиция” – Бургас.

На 18.08.2010 г.  около 15.00 ч  в РУ “Полиция”  - Несебър е получено съобщение за лице, разпространяващи наркотични вещества на обществено място. Изпратеният по сигнала полицейски екип  е заловил Г.А. (27) от с. Оризари у когото са намерени и иззети две полиетиленови пликчета със суха растителна маса и една саморъчно свита цигара. При направения полеви наркотест съдържанието на пликовете и цигарата е реагирало на канабис. Г.А. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Несебър.

На 18.08.2010 г. в 13.20 ч в с. Дюлево, общ.Средец от служители на РУ “Полиция” - Средец  са задържали 50-годишния Т.Н. от Бургас в момент на получаване на 1550 лв. от 75-годишна жена от селото. Жената е предала сумата, след опит да бъде измамена по телефона по класическата схема “пострадал близък, нуждаещ се от спешна операция”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Средец.

На 17.08.2010 г в 21.30 ч в РУ “Полиция” - Несебър е задържан немският туристА.Б. (42) който около 21.00 ч на същата дата е извършил нарушение на обществения ред и е увредил монитор на компютърна конфигурация,четец на данни за лични карти и паспорти и стъклена витрина на врата в хотел в курортен комплекс “Слънчев бряг”. По дани на управителя на хотела, нанесените щети са за около 3200 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Несебър.

На 18.08.2010 г., около 10.30 ч служитела на РУ “Полиция” – Средец са спрели за проверка лек автомобил  “Опел Вектра”, управляван от М.А. (42) ОТ Ямбол. Под корите на вратите са намерени 11 стека цигари “Монд” без бандерол. Цигарите са иззети от служители на своевременно уведомената мобилна митническа група. По случая работи РУ “Полиция” – Средец.





Ключови думи: Полиция, кражба, Раков, полицейски екип, досъдебно производство, оперативно-издирвателни мероприятия, Несебър, курортен комплекс, Слънчев бряг, Бургас, Средец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |